Innovation Tuesday x Boost.ai

Register

Hvordan har et lite, norsk selskap gått fra å være en startup til en internasjonalt ledende leverandør innenfor virtuelle assistenter?

When

3. November.

Time: 08:30 - 09:30


What

Organized by Knowit

I 2018 var boost.ai på Innovation Tuesday for å prate om hvordan en startup fra Stavanger hadde utviklet en verdensledende teknologi innen kunstig intelligens og virtuelle assistenter. To år senere har selskapet vokst til å bli en internasjonal scaleup med en bred portefølje av nordiske og internasjonale selskaper som bruker deres teknologi!

Hvordan har et lite, norsk selskap gått fra å være en startup til en internasjonalt ledende leverandør innenfor virtuelle assistenter? Og hvordan har de lyktes med å motivere både ansatte og kunder til å være med på å drive frem nye konsepter og tjenester?

Historien om boost.ai er en fortelling om fremtidsrettet og selvlærende teknologi som forstår kundens behov. Med denne teknologien kan man raskt sette opp en tilpasset løsning som er svært brukervennlig og enkelt kan skaleres opp. boost.ai utvikler stadig nye og innovative verktøy som gjør det mulig å levere skreddersydde virtuelle assistenter, fortere enn noen andre i markedet. De har fra dag én hatt en ambisiøs vekststrategi, og har lyktes med å skape en kultur for utvikling og innovasjon.

Where

Online

Register

Organizer

Knowit